Vroeger moest je eerst een ketel water opzetten, maar nu komt het direct uit de keukenkraan.

Dat scheelt niet alleen tijd bij het eten koken en warme dranken maken, maar ook bij het blancheren van groente of bij het steriliseren van bijvoorbeeld het babyflesje of bij het grondig reinigen van vettig kookgerei en pannen. En in tegenstelling tot de ruimte-innemende waterkoker, gebruik je nu precies zoveel kokend heet water als je nodig hebt.

Bij GROHE staat de veiligheid van de gebruikers van onze kranen voorop.

Zo zijn GROHE Red kranen voorzien van het gecertificeerde kindveilige ChildLock waardoor het branden aan kokend heet water tot een absoluut minimum is beperkt.

Om kokend heet water te pakken moet je namelijk een aparte handeling verrichten; je moet de knop uittrekken, vasthouden én draaien.

Kleine kinderhandjes kunnen dit niet en ook grote mensen kunnen zich zo niet meer per ongeluk vergissen.

De veiligheid van GROHE Red kranen is verder gegarandeerd door GROHE CoolTouch®, een buis-in-buis technologie waarbij het koude water door de buitenste buis stroomt en zo het hete water in de binnenste buis omhult.

Hierdoor voelt de kraan nooit heet aan en kun je de kraan aanraken zonder je te branden.

Ook de GROHE Red boilers zijn van hoge kwaliteit.

De GROHE Red boilers zijn gemaakt van titanium en zijn bestand tegen extreme temperatuurwisselingen, kalk en corrosie. Titanium is smaakneutraal en geeft geen metaalsmaak aan het water.

Of je nou een nieuwe of bestaande keuken hebt, de GROHE Red boiler past in elk keukenkastje.

 

bron Grohe.nl

 

Comments are closed.

Post Navigation