Zomerse sfeer met één druk op de knop

Op vele terrassen van restaurants en cafés behoren ze inmiddels tot het vertrouwde straatbeeld: terrasverwarmers. Doorslaggevend voor een rendabele buitengastronomie is een goede bezetting gedurende het grootst mogelijke deel van het jaar.

Steeds meer gasten gaan ook op koelere dagen graag op het terras zitten, als ze hier toch een zomerse sfeer kunnen beleven. Het hele jaar door vakantiegevoel, en verwarmde rokerszones – dat trekt klanten. In de regel bedraagt de terugverdientijd van een afgemonteerde Schwank terrasverwarmingsinstallatie met regenkap tussen één en twee seizoenen. Dit komt door betere benutting van de buitencapaciteit – de verblijfsduur van de gasten gaat omhoog en daarmee de consumptie. Bovendien kan de buitencapaciteit ook in de overgangsmaanden in het koele herfst- of voorjaarsseizoen gebruikt worden.

De gasgestookte stralers zijn er in 2 vermogenstypes, nl. 4 en 7,6 kW, met een handbediende – of elektronische ontsteking.
De Schwank gasgestookte stralers zijn uitgevoerd met RVS reflector en zoveel mogelijk RVS onderdelen. Hierdoor zijn ze carrosiebestendig. Indien de stralers niet onder een afdak hangen is er een regenkap noodzakelijk en beschikbaar. Deze dient tevens voor de afkoeling van de rookgassen.

 

bron:Swank.nl

Comments are closed.

Post Navigation