Ontdek de frisheid en hygiëne van reinigen met water

Wat zo bijzonder is aan Geberit AquaClean? Uw welzijn staat centraal bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten. Van de weldadige douchefunctie en eenvoudige bediening tot en met de duurzame kwaliteit: onze producten worden op maat van uw behoeften gemaakt en voldoen in alle opzichten aan de hoogste normen.

Geberit AquaClean geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het zal ervoor zorgen dat u zich comfortabel en goed voelt. Wie het ooit geprobeerd heeft, wil het nooit meer missen.

De voordelen van een Douchewc :

Één simpele druk op de knop schakelt de douchefunctie in, terwijl u gemakkelijk op de wc blijft zitten. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. U voelt zich schoon en fris, telkens als u de douchewc hebt gebruikt.

Elegant sanitair

Als u niet alleen belang hecht aan intieme hygiëne, maar ook aan elegant design met hoge functionaliteit, dan is de nieuwe Geberit AquaClean Sela perfect voor u. Deze is ontworpen door de designer en architect Matteo Thun en combineert beproefde kwaliteit en functionaliteite met helder design en hoogwaardige materialen.

Bron :geberit.nl

Comments are closed.

Post Navigation