Kiest u voor een zonneboiler van Itho Daalderop, dan kiest u bewust voor royaal warm water en tóch zuinig omgaan met het milieu. U bespaart bijna de helft op uw energieverbruik en u zorgt voor een flinke reductie van CO2-uitstoot. Dat zijn de voordelen wanneer u kiest voor een zonneboiler.

Itho Daalderop heeft voor iedere situatie een passende, duurzame en comfortabele oplossing. Zo is er een thermosifon-systeem; het eenvoudige model (boiler en collector ineen) dat vooral geschikt is voor een plat dak. Deze zonneboiler wordt in z’n geheel op het dak geplaatst. De terugloopsystemen bestaan uit meerdere componenten; een voorraadvat met een losse terugloopunit die u binnen installeert en een collector op het dak. Beide systemen worden aangesloten op een cv-ketel. Als de zon er even niet is zorgt de cv-ketel voor de verwarming van het water.

De Solior is een onderhoudsarme plug-en-play zonneboiler, die in zijn geheel op het plat dak wordt geplaatst. Met de Solior bespaart u tot wel 40 á 50% op het energieverbruik voor warm water.

De zonnecollector vangt het zonlicht op en zet dit direct om in bruikbare warmte. Omdat het opslagvat en de zonnecollector geïntegreerd zijn in één geheel, gaat er geen warmte verloren. Door het natuurlijke proces van warmte die stijgt ten opzichte van kouder water, is er geen besturing of pomp nodig. Door de goede isolatie verliest de boiler ’s nachts nauwelijks warmte.

Bron : Ithodaalderop.l

Comments are closed.

Post Navigation